kies en bestel

Kies je favoriete kaartje uit onze collectie geboortekaartjes. Binnen onze collectie kan je filteren op verschillende stijlen. 


kies je extra's

Na het selecteren van jouw kaartje, kies je de eventuele doopsuiker extra's zoals babyborrelkaartjes, doopsuikerlabels, stickertjes.betalen

Bestellingen via de webshop kunnen betaald worden via overschrijving. Na ontvangst van de betaling, wordt de opmaak van jullie bestelling ingepland. Digitale Proef

Nadat we de betaling ontvangen hebben, sturen we binnen de 5 werkdagen een eerste digitale proef. Het aantal digitale proeven is ongelimiteerd.


 

papieren proef 

Als de kaart op punt staat (uitgezonderd datum en gewicht, lengte) raden we een papieren proef aan. De kleuren van jullie beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleur (Lees HIER waarom). Met een papieren proef kunnen zo misverstanden worden vermeden. 

geboren

Na de geboorte stuur je ons een SMS (0499/413225) met de laatste ontbrekende info (datum en gewicht, lengte) én de naam van jullie kindje. Dan wordt het kaartje aangepast en sturen we de finale PDF naar de drukker. 

 

levering

We sturen je een SMS wanneer de kaartjes kunnen worden afgehaald of wanneer het pakketje wordt verzonden. De geboortekaartjes worden opgestuurd via Bpost of kunnen worden afgehaald in Gent.

feedback

We horen graag jullie reactie over de geboortekaartjes en onze dienstverlening!

 

 


TIMING: Voor een kaartje uit de collectie raden we aan om 2 maanden voor de geplande bevallingsdatum de bestelling te plaatsen. Zo is er voldoende tijd om alles ruim op tijd uit te werken.
Beval je binnenkort? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We doen er alles aan om jullie bestelling alsnog op tijd uit te werken.