Opgelet: Er zijn maar een beperkt aantal kaartjes op maat in te plannen dus wees er op tijd bij!  

...

Heb je zelf al concreet idee of een concept waarop je jouw kaartje wenst te baseren? Contacteer ons en beschrijf zo gedetailleerd mogelijk wat je in je hoofd hebt. Samen komen we ongetwijfeld tot jouw ideale kaartje.

...

Ook doopsuiker extra's zoals babyborrelkaartjes, doopsuikerlabels, stickertjes kan je bij een kaartje op maat bestellen.offerte

Na het overeenkomen van een concept en het bepalen van eventuele extra's sturen we jullie een offerte.
betaling

Na jullie akkoord van de offerte kan de betaling uitgevoerd worden.

Digitale Proef  

Na de betaling plannen we de opmaak van het kaartje in. Deze bestaat uit 3 voorstellen waaruit 1 voorstel wordt gekozen. Dit kan ook een combinatie zijn van de 3 voorstellen - bv. lettertype van voorstel 1 + figuurtje van voorstel 2 + kleuren van voorstel 3. Daarop passen we verder aan tot we jullie gewenste geboortekaart hebben en sturen we de digitale proef door als PDF-bestand.

papieren Proef

Als de kaart op punt staat (uitgezonderd datum en gewicht, lengte) raden we een papieren proef aan. De kleuren van jullie beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleur(Lees HIER waarom). Met een papieren proef kunnen zo misverstanden worden vermeden.
geboren

Na de geboorte stuur je ons een SMS (0499/413225) met de laatste ontbrekende info (datum en gewicht, lengte) én de naam van jullie kindje. Dan wordt het kaartje aangepast en sturen we de finale PDF naar de drukker. 

Levering

We sturen je een SMS wanneer de kaartjes kunnen worden afgehaald of wanneer het pakketje wordt verzonden. De geboortekaartjes worden opgestuurd via Bpost of kunnen worden afgehaald in Gent.

Feedback

Na de geboorte horen we horen graag jullie reactie over de geboortekaartjes en onze dienstverlening!


 


TIP: Voor een kaartje op maat raden we aan om 3 maanden voor de bevallingsdatum contact met ons op te nemen. Zo is er voldoende tijd om alles ruim op tijd uit te werken.